Selecteer een pagina

Bekijk het assortiment op Marktplaats

Informatie over inkoop en verkoop van lingerie en badmode

Lees hier meer over onze inkoop en verkoop van lingerie en badmode.

Inkoop

Heb je een partij lingerie of badmode in de aanbieding dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd open om te bekijken of wij belangstelling hebben voor jouw partij. In aanmerking komen artikelen uit het hogere middensegment en daarboven. Maak gebruik van het contactformulier dan nemen wij contact met je op.

Verkoop

Via de knop ‘bekijk ons assortiment’ kom je op onze Marktplaats pagina. Als je in het zoekvak je maat ingeeft of een ander zoekwoord kom je direct bij de bijbehorende artikelen terecht. De voorraad artikelen die wij hebben is echter veel groter dan wat wij allemaal kunnen plaatsen, dus je mag ook altijd via Marktplaats of het contactformulier op deze site aangeven waar je naar op zoek bent, dan kijken wij in onze voorraad. Met regelmaat krijg wij nieuwe collecties binnen dus er is genoeg keus.

Advies

Naast inkoop en verkoop van lingerie en badmode kan je ook met vragen over badmode of lingerie in combinatie met jouw figuur bij Sheila Boot terecht. Alle informatie wordt vertrouwelijk en met respect behandeld en beantwoord.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je advies neem dan gerust contact met ons op via info@sheilaboot.nl of bekijk ons assortiment op Marktplaats.