Selecteer een pagina

Waar mee kan ik je helpen?

Bijgaand vind je enkele lingerie en badmode tips voor jou waar je hopelijk wat aan hebt. Om lingerie en badmode mooi te houden is het belangrijk het op de juiste manier te wassen en te drogen. Onderstaand vind je tips hierover.

Wassen en drogen

Lingerie

Het beste kun je lingerie op de hand wassen met een fijn wasmiddel. Als je deze kleding toch in de wasmachine wil wassen, gebruik dan een apart waszakje. Kijk op het label wat de wasvoorschriften zijn, meestal mag iets niet heter dan op 30 graden gewassen worden. Lingerie heeft over het algemeen elastische vezels. Als je lingerie in de droger doet zullen deze vezels vroeg of laat kapot gaan. Laat lingerie dus drogen aan een wasrek.

Badmode

Haal natte badmode thuis meteen uit het tasje, als het te lang nat in elkaar gepropt zit kunnen er schimmels of ‘het weer’ ontstaan. Dit krijg je er nooit meer uit. Spoel badkleding na gebruik goed uit, zodat chloor en andere schadelijke stoffen meteen eruit zijn. Laat badmode drogen aan de lucht. De elastische vezels kunnen niet tegen de droger. Als de badkleding goed droog is kan het opgeborgen worden. Badkleding met voorgevormde of push up cups liever niet in elkaar vouwen, omdat er rimpels in de cups kunnen ontstaan die er soms niet meer uitgaan

Opbergen van lingerie en badmode

Een BH met voorgevormde of push up cups kan beter niet in elkaar gevouwen worden. Er kunnen rimpels ontstaan die er soms niet meer uitgaan. Een BH of badpak met soepele, niet voorgevormde cups kan wel opgevouwen worden bewaard.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je advies neem dan gerust contact met ons op via info@sheilaboot.nl of bekijk ons assortiment op Marktplaats.