Selecteer een pagina

Er is mooi weer in aantocht en dat kunnen we bij Sheila Boot goed merken. Vanaf 1 april beginnen we het steeds drukker te krijgen met de verkoop van badmode. Het campingseizoen is weer van start gegaan en ja, daar hoort toch voor veel vrouwen vaak wel een nieuwe bikini, tankini of badpak bij.

Grote collectie badmode

We hebben een hele grote collectie badmode, dus daar zit voor iedere vrouw wel wat moois bij. Als je op de knop Bekijk ons assortiment klikt kom je op de pagina waar je toegang hebt tot onze collectie. Links bovenin kun je In het Zoekvak invullen wat je zoekt en vervolgens zie je de bijbehorende badmode (of lingerie).
Je mag natuurlijk ook altijd via het contactformulier of via mail een zoekvraag stellen. Wij streven ernaar om nieuwe items zo snel mogelijk te laten zien, maar er blijven altijd artikelen die nog niet geplaatst zijn.

Mooi weer in aantocht met Pasen

De weersverwachting voor de Paasdagen is prachtig. Temperaturen boven de 20 graden worden verwacht, dus tijd om kleur op te doen. Ook is het bijna Meivakantie. Een dagje naar het zwembad met de kinderen is een leuk uitstapje voor jong en oud. Wees er op tijd bij nu er nog ruim keuze is en neem een kijkje in onze collectie.

Zonnige groetjes, team Sheila Boot

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u advies neem dan gerust contact met ons op via info@sheilaboot.nl of kijk naar ons assortiment op Marktplaats.